0 0.00€

Kuplung légtelenítés - CLAKE és gyári rendszereknél

Kuplung légtelenítés - CLAKE és gyári rendszereknél

https://www.youtube.com/watch?v=N5-AGMiH_Ko

A kuplung légtelenítése elengedhetetlen az első használat, illetve a folyamatos karbantartás során, hogy a motor kuplung rendszere 100% működést produkálhasson.
Megmutatjuk, hogy tudjátok felszerelni és lelégteleníteni a kuplung rendszert, ami nem is olyan bonyolult !
Fontos megjegyezni már az elején:

  • A folyadék a modernebb motorokba / rendszerekbe már fékfolyadék, így figyeljetek oda pontosan mit használtok a karbantartásra. ( pl MOTOREX dot 5.1 )
  • A motort rakjátok emelőre/bakra, hogy vízszintes állpotban legyen a kormánnyal / felső munkahengerrel együtt
  • A kifolyó olaj a művelet elején / végén nem probléma ! Töröljük le !
  • Célszerszám szükséges – megvásárolható készletünkről

A boltunkban megvásárolható speciális célszerszámmal könnyebb és gyorsabb a művelet, a kuplung rendszer alján lévő légtelenítőt kell kivenni a munkahengerből, majd a szerszámot – miután felszívattuk az új olajjal – betekerni majd belenyomni a tartalmát. Ezalatt a légbuborékok meg is jelennek a felső munkahengerben, illetve a folyadék mennyiség nő. Erre figyeljünk, amikor úgy érezzük telítődik a felső tartály, fejezzük be a műveletet, vegyük le a szerszámot és csavarjuk vissza a légtelenítő csavart. Az olajfolyás nem probléma, mellékes , ne zavarjon, csupán töröljük majd le.

Amikor lezajlott a légtelenítési folyamat, a pontos beállításokat és személyre szabást a videóban Csaba részletesen elmagyarázza.

?! Oszd meg véleményed, tapasztalataidat videós csatornánkon komment formájában, ha pedig ?! kérdésed adódna keress minket bizalommal: +36 1 522 2500
MX GUARDS motoros bolt / szerviz
2220 – Vecsés, Fő út 46.

További CLAKE kuplung videóink:

További SZERVIZ videóink: